ads/head.txt
169+ Miroslav Mika Antic Citati

169+ Miroslav Mika Antic Citati

169+ Miroslav Mika Antic Citati

169+ Miroslav Mika Antic Citati. Miroslav antić, citati — autor: See more of miroslav mika antić.

Mika Antic Stihovi

Ovdje Mika Antic Stihovi

Čaroban je taj svet od izmišljene jave. Počeo se baviti novinarstvom u listu pančevac. Neko u ovoj sobi vise ne moze da spava, neko u ovoj sobi samo cuti, cuti i gleda kako mesec putuje, preko.

Pesak ovu pesmu treba čitati sasvim polako.

See more of miroslav mika antić. I zato, sve što ti je strano posmatraj blagonaklono. Miroslav mika antić bio je srpski pesnik. Malo nakriviti glavu, sklopiti oči i razmišljati o pesku pustinje koji se talasa i prosipa a ipak ima svoju povezanost i sigurnost, jer niko ga nije uhvatio da žuri. U gimnaziju sam išao u. Miroslav mika antić ukupno citata: Svoju snagu prepoznaćeš po tome koliko… kategorizirano kao romantika, vreme označeno miroslav mika antić. See more of miroslav mika antić.

Citati O Prijateljstvu Mika Antic

Takođe je bio i urednik lista ritam i dnevnika u beogradu i mladog pokolenja u novom sadu. #miroslav antić #mika antić #samoća #poezija. Čaroban je taj svet od izmišljene jave. Miroslav mika antić ukupno citata: Puzanje je najpouzdaniji način doskoka. Марта 1932, мокрин — 24. Krila su samo zalet i stvarno ništa više. Ljudi te pažljivo slušaju, al' samo svoj glas čuju. Једном шмркну, двапут кину и беже у.. Pesak ovu pesmu treba čitati sasvim polako.

Citati O Deci Mika Antic - Images | Slike

Mislim da sanjam to nisam ja. Godine u severnom banatu, u selu mokrinu, gde sam išao i u osnovnu školu. Ovo je zaista najljubavnija pesma a ni rec o ljubavi. Krila su samo zalet i stvarno ništa više. I budi dovoljno oprezan kad nesto glasno izgovaras, sanjaru nad sanjarima... Besmrtna pesma, pesma za nas dvoje, mostovi, romansa, serenada, stihovi, bosonoga posle mature miroslav antić je neko veme radio u tehnici pančevačkog narodnog pozorišta, a 1951.

Miroslav Mika Antić - IZDAJSTVO LIRIKE | Bistrooki

Moje pesme i nisu pesme, nego pisma svakom od vas. Једном шмркну, двапут кину и беже у. Takođe je bio i urednik lista ritam i dnevnika u beogradu i mladog pokolenja u novom sadu. He was a major figure of the yugoslav black wave.

Miroslav Antić - citati - YouTube

Svanuća postoje zato da čovek lake diše. Takođe je bio i urednik lista ritam i dnevnika u beogradu i mladog pokolenja u novom sadu. Nije sve u svoje vreme, već sve u tvoje vreme. Volim da svakom valja i verujem beskrajno: Neko u ovoj sobi vise ne moze da spava, neko u ovoj sobi samo cuti, cuti i gleda kako mesec putuje, preko. Android aplikacija izreke i citati... Počeo se baviti novinarstvom u listu pančevac.

Miroslav-Mika Antic - poezija za sva vremena - Strana 47

He was a major figure of the yugoslav black wave. Godine u severnom banatu, u selu mokrinu, gde sam išao i u osnovnu školu. Android aplikacija izreke i citati. 80 ovu pesmu treba čitati sasvim polako. Krila su samo zalet i stvarno ništa više.

Miroslav Mika Antić - RAZGLEDNICA - Bistrooki

Ја до школе пешачио и по киши и по снегу, моје кћери к'о књегиње, к'о да се у свили легу:. He was a major figure of the yugoslav black wave. Godine u severnom banatu, u selu mokrinu, gde sam išao i u osnovnu školu. Једном шмркну, двапут кину и беже у. Malo nakriviti glavu, sklopiti oči i razmišljati o pesku pustinje koji vaš mika antić.. Počeo se baviti novinarstvom u listu pančevac.

mika antic citati | Tumblr

Godine u severnom banatu, u selu mokrinu, gde sam išao i u osnovnu školu... Ako misliš da se nas dvoje nismo poznavali, oprosti, mi smo se divno poznavali.

Mika Antic | Favorite book quotes, Mika antic, Romantic quotes

Ako misliš da se nas dvoje nismo poznavali, oprosti, mi smo se divno poznavali. Moje pesme i nisu pesme, nego pisma svakom od vas. Mika antić,po meni najveci i najbolji srpski pesnik… Ako sad nisi ti, nikad to nećeš ni biti. Ја, чувао, људи овце тамо негде на крај света, мојој деци кајмак смета, лук им смета… све им смета. Jer i tvoje je rasuđivanje, jer i tvoje je delanje za nekog nasilje i bol. Ako misliš da se nas dvoje nismo poznavali, oprosti, mi smo se divno poznavali.. #mika antić #miroslav antić #mika antic #miroslav antic #poezija #citat #citati #pećina #pecina #mart #personal.

Miroslav Mika Antić "Zaboravi da negde na svetu postoje…"

Možda bi i noć da svane, možda bi i noć da sine. Svoju snagu prepoznaćeš po tome koliko… kategorizirano kao romantika, vreme označeno miroslav mika antić.

Citati O Prijateljstvu Mika Antic

I budi dovoljno oprezan kad nesto glasno izgovaras, sanjaru nad sanjarima. 80 ovu pesmu treba čitati sasvim polako. Htio bih toliko toga da ti kažem, a ne znam, ne znam ništa bolje sad kad se voli. Android aplikacija izreke i citati. Jer i tvoje je rasuđivanje, jer i tvoje je delanje za nekog nasilje i bol. U mokrinu, gradiću koji se nalazi u severnom banatu. Takođe je bio i urednik lista ritam i dnevnika u beogradu i mladog pokolenja u novom sadu. O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru. Miroslav mika antić bio je srpski pesnik. Ovo je zaista najljubavnija pesma a ni rec o ljubavi. Miroslav mika antić bio je srpski pesnik... Volim da svakom valja i verujem beskrajno:

Miroslav-Mika Antic

Android aplikacija izreke i citati... Sto vekova ću ovako da te volim, užasno da te volim. See more of miroslav mika antić. Марта 1932, мокрин — 24. Ovo je zaista najljubavnija pesma a ni rec o ljubavi. He was a major figure of the yugoslav black wave. Mika na da li smo mi „treći svijet?.. Ako podignem oči, vidim da svako najdalje ima svoje još dalje.

poezija i citati

Malo nakriviti glavu, sklopiti oči i razmišljati o pesku pustinje koji vaš mika antić. Ја до школе пешачио и по киши и по снегу, моје кћери к'о књегиње, к'о да се у свили легу: Svanuća postoje zato da čovek lake diše.. Malo nakriviti glavu, sklopiti oči i razmišljati o pesku pustinje koji se talasa i prosipa a ipak ima svoju povezanost i sigurnost, jer niko ga nije uhvatio da žuri.

Omiljeni Citati : Mika Antic: Senka

Jer i tvoje je rasuđivanje, jer i tvoje je delanje za nekog nasilje i bol. Velika kolekcija izreka i citata poznatih osoba! Miroslav mika antić rođen je 14. Miroslav mika antić bio je srpski pesnik.. Miroslav antić, citati — autor:

Mika Antic Citati O Odrastanju - Random Images | случајне ...

Miroslav mika antić (serbian cyrillic: He wrote poems, articles, dramas, movie and tv scripts and documentaries. Najviše bih voleo da sami izmislite moju biografiju. Čaroban je taj svet od izmišljene jave. Besmrtna pesma, pesma za nas dvoje, mostovi, romansa, serenada, stihovi, bosonoga posle mature miroslav antić je neko veme radio u tehnici pančevačkog narodnog pozorišta, a 1951. Izreke i citati autora miroslav mika antić. Takođe je bio i urednik lista ritam i dnevnika u beogradu i mladog pokolenja u novom sadu. U gimnaziju sam išao u. Možda je suton s krova sasvim slučajno pao. Miroslav mika antić rođen je 14. Ovo je zaista najljubavnija pesma a ni rec o ljubavi.

Besmrtna pesma-Miroslav Mika Antic ~ Café de flore

Svet ovaj, u stvari, i nije tako rđav i zao, mada poneko plače i samuje i brine.. Mika antić,po meni najveci i najbolji srpski pesnik… Mika antić osim pisanja bavio se i filmom, novinarstvom i slikarstvom. Miroslav mika antić bio je srpski pesnik. Krila su samo zalet i stvarno ništa više. Malo nakriviti glavu, sklopiti oči i razmišljati o pesku pustinje koji se talasa i prosipa a ipak ima svoju povezanost i sigurnost, jer niko ga nije uhvatio da žuri. Једном шмркну, двапут кину и беже у. Svoju snagu prepoznaćeš po tome koliko… kategorizirano kao romantika, vreme označeno miroslav mika antić.

Miroslav Mika Antić - CITATI | Bistrooki

Ponekad mi se učini da mi beže pod nogama putevi i daljine. Godine u severnom banatu, u selu mokrinu, gde sam išao i u osnovnu školu... Mika na da li smo mi „treći svijet?

Miroslav-Mika Antic - poezija za sva vremena - Strana 55

Velika kolekcija izreka i citata poznatih osoba!.. U gimnaziju sam išao u. Puzanje je najpouzdaniji način doskoka. Svet ovaj, u stvari, i nije tako rđav i zao, mada poneko plače i samuje i brine.

Blogovi » kroj mika antic | Image poetry, Beautiful lyrics ...

Možda je suton s krova sasvim slučajno pao.. Miroslav antić, citati — autor: Besmrtna pesma, pesma za nas dvoje, mostovi, romansa, serenada, stihovi, bosonoga posle mature miroslav antić je neko veme radio u tehnici pančevačkog narodnog pozorišta, a 1951. Volim da svakom valja i verujem beskrajno:. Марта 1932, мокрин — 24.

poezija i citati: Miroslav Mika Antic

U gimnaziju sam išao u. Svoju snagu prepoznaćeš po tome koliko… kategorizirano kao romantika, vreme označeno miroslav mika antić. He wrote poems, articles, dramas, movie and tv scripts and documentaries. Volim da svakom valja i verujem beskrajno: Najviše bih voleo da sami izmislite moju biografiju. Izreke i citati autora miroslav mika antić. Марта 1932, мокрин — 24. Besmrtna pesma, pesma za nas dvoje, mostovi, romansa, serenada, stihovi, bosonoga posle mature miroslav antić je neko veme radio u tehnici pančevačkog narodnog pozorišta, a 1951. Svet ovaj, u stvari, i nije tako rđav i zao, mada poneko plače i samuje i brine.

Citati O Deci Mika Antic - Images | Slike

Kad izgubiš ponos nisi izgubio ništa, kad izgubiš. Čaroban je taj svet od izmišljene jave.. Besmrtna pesma, pesma za nas dvoje, mostovi, romansa, serenada, stihovi, bosonoga posle mature miroslav antić je neko veme radio u tehnici pančevačkog narodnog pozorišta, a 1951.

Miroslav Mika Antić | Bistrooki

Марта 1932, мокрин — 24.. I budi dovoljno oprezan kad nesto glasno izgovaras, sanjaru nad sanjarima. Ako podignem oči, vidim da svako najdalje ima svoje još dalje. U mokrinu, gradiću koji se nalazi u severnom banatu. A vijest da je prestalo da kuca to bolno pjesničko srce silno je rastužilo njegove gradačačke.

25 best images about knjizevnost on Pinterest | Drown ...

Moje pesme i nisu pesme, nego pisma svakom od vas.. O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru. Velika kolekcija izreka i citata poznatih osoba! Ја, чувао, људи овце тамо негде на крај света, мојој деци кајмак смета, лук им смета… све им смета.. Јун 1986, нови сад) био је српски песник.

Oslikana poezija,misli,citati,aforizmi: Mika Antić - Vrlo ...

Puzanje je najpouzdaniji način doskoka. #mika antić #miroslav antić #mika antic #miroslav antic #poezija #citat #citati #pećina #pecina #mart #personal. Malo nakriviti glavu, sklopiti oči i razmišljati o pesku pustinje koji se talasa i prosipa a ipak ima svoju povezanost i sigurnost, jer niko ga nije uhvatio da žuri. He wrote poems, articles, dramas, movie and tv scripts and documentaries. Ја, чувао, људи овце тамо негде на крај света, мојој деци кајмак смета, лук им смета… све им смета. Najviše bih voleo da sami izmislite moju biografiju. Možda je suton s krova sasvim slučajno pao. Ako podignem oči, vidim da svako najdalje ima svoje još dalje.

Miroslav Mika Antić - ODLUKA - Bistrooki

Sto vekova ću ovako da te volim, užasno da te volim... Možda je suton s krova sasvim slučajno pao. Neko u ovoj sobi vise ne moze da spava, neko u ovoj sobi samo cuti, cuti i gleda kako mesec putuje, preko. Najviše bih voleo da sami izmislite moju biografiju. Izreke i citati autora miroslav mika antić. Puzanje je najpouzdaniji način doskoka. 80 ovu pesmu treba čitati sasvim polako. Evo, silazi sumrak, i svet postaje hladniji… #miroslav antić #mika antić #samoća #poezija. I kadgod mi se dogodi da dospem u daleko, i stanem nasred njega i mislim: Besmrtna pesma, pesma za nas dvoje, mostovi, romansa, serenada, stihovi, bosonoga posle mature miroslav antić je neko veme radio u tehnici pančevačkog narodnog pozorišta, a 1951.. Evo, silazi sumrak, i svet postaje hladniji…

Miroslav Mika Antić - SNOVI | Bistrooki

Ljudi te pažljivo slušaju, al' samo svoj glas čuju. #miroslav antić #mika antić #samoća #poezija. Mika na da li smo mi „treći svijet? Počeo se baviti novinarstvom u listu pančevac.. Svanuća postoje zato da čovek lake diše.

Miroslav-Mika Antic - poezija za sva vremena - Strana 45

He wrote poems, articles, dramas, movie and tv scripts and documentaries. Izreke i citati autora miroslav mika antić. A vijest da je prestalo da kuca to bolno pjesničko srce silno je rastužilo njegove gradačačke. Godine u severnom banatu, u selu mokrinu, gde sam išao i u osnovnu školu. Počeo se baviti novinarstvom u listu pančevac. Najviše bih voleo da sami izmislite moju biografiju. O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru. Evo, silazi sumrak, i svet postaje hladniji… Onda ću imati mnogo raznih života i biti najživlji među živima. Krila su samo zalet i stvarno ništa više. Ја, чувао, људи овце тамо негде на крај света, мојој деци кајмак смета, лук им смета… све им смета.

Dobro jutro Vojvodino: Miroslav Mika Antić

O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru... Svanuća postoje zato da čovek lake diše. Ako misliš da se nas dvoje nismo poznavali, oprosti, mi smo se divno poznavali. Malo nakriviti glavu, sklopiti oči i razmišljati o pesku pustinje koji se talasa i prosipa a ipak ima svoju povezanost i sigurnost, jer niko ga nije uhvatio da žuri. He was a major figure of the yugoslav black wave. I kadgod mi se dogodi da dospem u daleko, i stanem nasred njega i mislim: Svoju snagu prepoznaćeš po tome koliko… kategorizirano kao romantika, vreme označeno miroslav mika antić. Nije sve u svoje vreme, već sve u tvoje vreme. 80 ovu pesmu treba čitati sasvim polako.. Velika kolekcija izreka i citata poznatih osoba!

1000+ images about Citati on Pinterest | Posts, Sad and Quotes

Ponekad mi se učini da mi beže pod nogama putevi i daljine. I kadgod mi se dogodi da dospem u daleko, i stanem nasred njega i mislim:. #mika antić #miroslav antić #mika antic #miroslav antic #poezija #citat #citati #pećina #pecina #mart #personal.

Miroslav Mika Antić o svom druženju sa decom | Bistrooki

Najviše bih voleo da sami izmislite moju biografiju. Velika kolekcija izreka i citata poznatih osoba! Malo nakriviti glavu, sklopiti oči i razmišljati o pesku pustinje koji vaš mika antić. Ја до школе пешачио и по киши и по снегу, моје кћери к'о књегиње, к'о да се у свили легу: Ako podignem oči, vidim da svako najdalje ima svoje još dalje. Evo, silazi sumrak, i svet postaje hladniji…

Citati O Prijateljstvu Mika Antic

Android aplikacija izreke i citati. He was a major figure of the yugoslav black wave. Izreke i citati autora miroslav mika antić. Ponekad mi se učini da mi beže pod nogama putevi i daljine. Evo, silazi sumrak, i svet postaje hladniji… Sto vekova ću ovako da te volim, užasno da te volim. Ako misliš da se nas dvoje nismo poznavali, oprosti, mi smo se divno poznavali. Besmrtna pesma, pesma za nas dvoje, mostovi, romansa, serenada, stihovi, bosonoga posle mature miroslav antić je neko veme radio u tehnici pančevačkog narodnog pozorišta, a 1951. Velika kolekcija izreka i citata poznatih osoba!. #miroslav antić #mika antić #samoća #poezija.

Miroslav Mika Antić SLIKAR | Bistrooki

Mika antić,po meni najveci i najbolji srpski pesnik… Miroslav mika antić ukupno citata: Malo nakriviti glavu, sklopiti oči i razmišljati o pesku pustinje koji se talasa i prosipa a ipak ima svoju povezanost i sigurnost, jer niko ga nije uhvatio da žuri. Velika kolekcija izreka i citata poznatih osoba! Mislim da sanjam to nisam ja. Krila su samo zalet i stvarno ništa više. Onda ću imati mnogo raznih života i biti najživlji među živima. Ako misliš da se nas dvoje nismo poznavali, oprosti, mi smo se divno poznavali. Mika na da li smo mi „treći svijet?. Htio bih toliko toga da ti kažem, a ne znam, ne znam ništa bolje sad kad se voli.

Miroslav Antić svim čupercima

Počeo se baviti novinarstvom u listu pančevac. Velika kolekcija izreka i citata poznatih osoba! Čaroban je taj svet od izmišljene jave. Mika antić,po meni najveci i najbolji srpski pesnik… Miroslav mika antić ukupno citata: Ako misliš da se nas dvoje nismo poznavali, oprosti, mi smo se divno poznavali. Miroslav antić, citati — autor: Miroslav mika antić rođen je 14. Kad izgubiš ponos nisi izgubio ništa, kad izgubiš. Sto vekova ću ovako da te volim, užasno da te volim.

Citati O Prijateljstvu Mika Antic - Images | Slike

Kad izgubiš ponos nisi izgubio ništa, kad izgubiš. Malo nakriviti glavu, sklopiti oči i razmišljati o pesku pustinje koji se talasa i prosipa a ipak ima svoju povezanost i sigurnost, jer niko ga nije uhvatio da žuri.

poezija i citati

Svanuća postoje zato da čovek lake diše... #mika antić #miroslav antić #mika antic #miroslav antic #poezija #citat #citati #pećina #pecina #mart #personal. Velika kolekcija izreka i citata poznatih osoba! I zato, sve što ti je strano posmatraj blagonaklono. Svoju snagu prepoznaćeš po tome koliko… kategorizirano kao romantika, vreme označeno miroslav mika antić. Miroslav mika antić bio je srpski pesnik. Evo, silazi sumrak, i svet postaje hladniji… Čaroban je taj svet od izmišljene jave. Izreke i citati autora miroslav mika antić.

Miroslav Mika Antić - NOVEMBAR | Bistrooki

Ako misliš da se nas dvoje nismo poznavali, oprosti, mi smo se divno poznavali. Besmrtna pesma, pesma za nas dvoje, mostovi, romansa, serenada, stihovi, bosonoga posle mature miroslav antić je neko veme radio u tehnici pančevačkog narodnog pozorišta, a 1951. U gimnaziju sam išao u. I zato, sve što ti je strano posmatraj blagonaklono. Ponekad mi se učini da mi beže pod nogama putevi i daljine. U mokrinu, gradiću koji se nalazi u severnom banatu. Htio bih toliko toga da ti kažem, a ne znam, ne znam ništa bolje sad kad se voli.

Citati O Deci Mika Antic - Images | Slike

I zato, sve što ti je strano posmatraj blagonaklono. Malo nakriviti glavu, sklopiti oči i razmišljati o pesku pustinje koji se talasa i prosipa a ipak ima svoju povezanost i sigurnost, jer niko ga nije uhvatio da žuri... Miroslav mika antić rođen je 14.

Miroslav Mika Antić - Autobiografija (Beleška autora ...

Miroslav mika antić ukupno citata:. U mokrinu, gradiću koji se nalazi u severnom banatu. O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru. Mika antić,po meni najveci i najbolji srpski pesnik… Ponekad mi se učini da mi beže pod nogama putevi i daljine. Besmrtna pesma, pesma za nas dvoje, mostovi, romansa, serenada, stihovi, bosonoga posle mature miroslav antić je neko veme radio u tehnici pančevačkog narodnog pozorišta, a 1951. Miroslav mika antić bio je srpski pesnik. Jer i tvoje je rasuđivanje, jer i tvoje je delanje za nekog nasilje i bol. U gimnaziju sam išao u. Pesak ovu pesmu treba čitati sasvim polako. Jer i tvoje je rasuđivanje, jer i tvoje je delanje za nekog nasilje i bol.

Mika Antić | Inspirational words, Beast quotes, Book quotes

Onda ću imati mnogo raznih života i biti najživlji među živima. Takođe je bio i urednik lista ritam i dnevnika u beogradu i mladog pokolenja u novom sadu. Miroslav mika antić rođen je 14.

Pin on Citati

Ljudi te pažljivo slušaju, al' samo svoj glas čuju.. See more of miroslav mika antić. Марта 1932, мокрин — 24. #mika antić #miroslav antić #mika antic #miroslav antic #poezija #citat #citati #pećina #pecina #mart #personal. Neko u ovoj sobi vise ne moze da spava, neko u ovoj sobi samo cuti, cuti i gleda kako mesec putuje, preko. Kad izgubiš ponos nisi izgubio ništa, kad izgubiš. Počeo se baviti novinarstvom u listu pančevac. Nije sve u svoje vreme, već sve u tvoje vreme. Miroslav mika antić (serbian cyrillic:

Više od 30 godina te nema, a ti još uvijek živiš | Lola

Ako misliš da se nas dvoje nismo poznavali, oprosti, mi smo se divno poznavali.. Ја до школе пешачио и по киши и по снегу, моје кћери к'о књегиње, к'о да се у свили легу: Svoju snagu prepoznaćeš po tome koliko… kategorizirano kao romantika, vreme označeno miroslav mika antić. Možda bi i noć da svane, možda bi i noć da sine. Puzanje je najpouzdaniji način doskoka. Izreke i citati autora miroslav mika antić.

Miroslav Mika Antić SLIKAR | Bistrooki

Јун 1986, нови сад) био је српски песник.. Svoju snagu prepoznaćeš po tome koliko… kategorizirano kao romantika, vreme označeno miroslav mika antić. Ako misliš da se nas dvoje nismo poznavali, oprosti, mi smo se divno poznavali. He wrote poems, articles, dramas, movie and tv scripts and documentaries. Mika na da li smo mi „treći svijet? U mokrinu, gradiću koji se nalazi u severnom banatu. See more of miroslav mika antić. Puzanje je najpouzdaniji način doskoka.. Miroslav antić, citati — autor:

Ovo su najlepši citati Mike Antića

80 ovu pesmu treba čitati sasvim polako.. Ako podignem oči, vidim da svako najdalje ima svoje još dalje. Mika antić,po meni najveci i najbolji srpski pesnik… Takođe je bio i urednik lista ritam i dnevnika u beogradu i mladog pokolenja u novom sadu. Miroslav mika antić (serbian cyrillic: I kadgod mi se dogodi da dospem u daleko, i stanem nasred njega i mislim: Možda je suton s krova sasvim slučajno pao. Ovo je zaista najljubavnija pesma a ni rec o ljubavi. Pesak ovu pesmu treba čitati sasvim polako. Htio bih toliko toga da ti kažem, a ne znam, ne znam ništa bolje sad kad se voli. #mika antić #miroslav antić #mika antic #miroslav antic #poezija #citat #citati #pećina #pecina #mart #personal. Krila su samo zalet i stvarno ništa više.

Miroslav Mika Antić #citat #quote #saying | InterFON ...

I budi dovoljno oprezan kad nesto glasno izgovaras, sanjaru nad sanjarima. He was a major figure of the yugoslav black wave.. Svet ovaj, u stvari, i nije tako rđav i zao, mada poneko plače i samuje i brine.

poezija i citati: Miroslav Mika Antic

A vijest da je prestalo da kuca to bolno pjesničko srce silno je rastužilo njegove gradačačke.. Besmrtna pesma, pesma za nas dvoje, mostovi, romansa, serenada, stihovi, bosonoga posle mature miroslav antić je neko veme radio u tehnici pančevačkog narodnog pozorišta, a 1951. Miroslav antić, citati — autor: Miroslav mika antić ukupno citata: Godine u severnom banatu, u selu mokrinu, gde sam išao i u osnovnu školu. Takođe je bio i urednik lista ritam i dnevnika u beogradu i mladog pokolenja u novom sadu. Miroslav mika antić bio je srpski pesnik. Moje pesme i nisu pesme, nego pisma svakom od vas. Марта 1932, мокрин — 24. See more of miroslav mika antić. Miroslav mika antić bio je srpski pesnik.. Jer i tvoje je rasuđivanje, jer i tvoje je delanje za nekog nasilje i bol.

Miroslav Mika Antić - CITATI - Bistrooki

Najviše bih voleo da sami izmislite moju biografiju... Izreke i citati autora miroslav mika antić. Besmrtna pesma, pesma za nas dvoje, mostovi, romansa, serenada, stihovi, bosonoga posle mature miroslav antić je neko veme radio u tehnici pančevačkog narodnog pozorišta, a 1951. Марта 1932, мокрин — 24. Svanuća postoje zato da čovek lake diše. Možda je suton s krova sasvim slučajno pao. #mika antić #miroslav antić #mika antic #miroslav antic #poezija #citat #citati #pećina #pecina #mart #personal. He was a major figure of the yugoslav black wave.. Ako sad nisi ti, nikad to nećeš ni biti.

T r a g o v i: Miroslav Antić

I kadgod mi se dogodi da dospem u daleko, i stanem nasred njega i mislim:.. Pesak ovu pesmu treba čitati sasvim polako. Miroslav mika antić ukupno citata: Neko u ovoj sobi vise ne moze da spava, neko u ovoj sobi samo cuti, cuti i gleda kako mesec putuje, preko. Takođe je bio i urednik lista ritam i dnevnika u beogradu i mladog pokolenja u novom sadu. Ako sad nisi ti, nikad to nećeš ni biti. Besmrtna pesma, pesma za nas dvoje, mostovi, romansa, serenada, stihovi, bosonoga posle mature miroslav antić je neko veme radio u tehnici pančevačkog narodnog pozorišta, a 1951. He wrote poems, articles, dramas, movie and tv scripts and documentaries. Htio bih toliko toga da ti kažem, a ne znam, ne znam ništa bolje sad kad se voli. Miroslav antić, citati — autor: Ljudi te pažljivo slušaju, al' samo svoj glas čuju.

Miroslav Mika Antić - UMESTO POGOVORA (Horoskop) | Bistrooki

Pesak ovu pesmu treba čitati sasvim polako. Марта 1932, мокрин — 24. See more of miroslav mika antić. Malo nakriviti glavu, sklopiti oči i razmišljati o pesku pustinje koji se talasa i prosipa a ipak ima svoju povezanost i sigurnost, jer niko ga nije uhvatio da žuri. Jer i tvoje je rasuđivanje, jer i tvoje je delanje za nekog nasilje i bol. Čaroban je taj svet od izmišljene jave.

Miroslav Mika Antić citati sa slikama - Citati i Izreke sa ...

Ponekad mi se učini da mi beže pod nogama putevi i daljine. Ovo je zaista najljubavnija pesma a ni rec o ljubavi. Ako misliš da se nas dvoje nismo poznavali, oprosti, mi smo se divno poznavali. Moje pesme i nisu pesme, nego pisma svakom od vas. Volim da svakom valja i verujem beskrajno: Sto vekova ću ovako da te volim, užasno da te volim. Mislim da sanjam to nisam ja. I zato, sve što ti je strano posmatraj blagonaklono. Izreke i citati autora miroslav mika antić. Ја, чувао, људи овце тамо негде на крај света, мојој деци кајмак смета, лук им смета… све им смета... Miroslav mika antić ukupno citata:

Miroslav-Mika Antic - poezija za sva vremena | 9. strana ...

Јун 1986, нови сад) био је српски песник. Sto vekova ću ovako da te volim, užasno da te volim. Počeo se baviti novinarstvom u listu pančevac. He was a major figure of the yugoslav black wave. #mika antić #miroslav antić #mika antic #miroslav antic #poezija #citat #citati #pećina #pecina #mart #personal. Mika antić osim pisanja bavio se i filmom, novinarstvom i slikarstvom. O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru. Miroslav antić, citati — autor: Марта 1932, мокрин — 24.. U mokrinu, gradiću koji se nalazi u severnom banatu.

Mika Antic Citati O Odrastanju - Random Images | случајне ...

Mika antić,po meni najveci i najbolji srpski pesnik….. Godine u severnom banatu, u selu mokrinu, gde sam išao i u osnovnu školu. Ovo je zaista najljubavnija pesma a ni rec o ljubavi... Pesak ovu pesmu treba čitati sasvim polako.

Miroslav Mika Antić - CITATI | Bistrooki

Evo, silazi sumrak, i svet postaje hladniji…. He was a major figure of the yugoslav black wave. Besmrtna pesma, pesma za nas dvoje, mostovi, romansa, serenada, stihovi, bosonoga posle mature miroslav antić je neko veme radio u tehnici pančevačkog narodnog pozorišta, a 1951. Ponekad mi se učini da mi beže pod nogama putevi i daljine. Počeo se baviti novinarstvom u listu pančevac. Једном шмркну, двапут кину и беже у. Evo, silazi sumrak, i svet postaje hladniji… Možda je suton s krova sasvim slučajno pao. Najviše bih voleo da sami izmislite moju biografiju... Nije sve u svoje vreme, već sve u tvoje vreme.

Miroslav Mika Antic by VladanJovanovicNaf on DeviantArt

A vijest da je prestalo da kuca to bolno pjesničko srce silno je rastužilo njegove gradačačke. #mika antić #miroslav antić #mika antic #miroslav antic #poezija #citat #citati #pećina #pecina #mart #personal. Ljudi te pažljivo slušaju, al' samo svoj glas čuju. Ovo je zaista najljubavnija pesma a ni rec o ljubavi. Možda je suton s krova sasvim slučajno pao.

Najljepsi Citati Mika Antic Citati - Rehare

Ја до школе пешачио и по киши и по снегу, моје кћери к'о књегиње, к'о да се у свили легу:. Puzanje je najpouzdaniji način doskoka. Једном шмркну, двапут кину и беже у. Sto vekova ću ovako da te volim, užasno da te volim. O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.. Mika na da li smo mi „treći svijet?

Miroslav Mika Antić: "Da bi nadmudrio mudrost, odneguj ...

Miroslav mika antić (serbian cyrillic: Neko u ovoj sobi vise ne moze da spava, neko u ovoj sobi samo cuti, cuti i gleda kako mesec putuje, preko. Miroslav mika antić bio je srpski pesnik. Ako misliš da se nas dvoje nismo poznavali, oprosti, mi smo se divno poznavali. I budi dovoljno oprezan kad nesto glasno izgovaras, sanjaru nad sanjarima. Jer i tvoje je rasuđivanje, jer i tvoje je delanje za nekog nasilje i bol. Pesak ovu pesmu treba čitati sasvim polako. Ја до школе пешачио и по киши и по снегу, моје кћери к'о књегиње, к'о да се у свили легу: I kadgod mi se dogodi da dospem u daleko, i stanem nasred njega i mislim: Onda ću imati mnogo raznih života i biti najživlji među živima. Velika kolekcija izreka i citata poznatih osoba!. Velika kolekcija izreka i citata poznatih osoba!